Upptäck världen bortom mobilen genom A3 och SAS EuroBonus

Tjäna EuroBonus Extrapoäng på mobiltelefoni


Jag lyssnar, till butik!

Vill du hellre ringa så gör det på 0770-910 100

RING MED A3 Tjäna upp till 15 000 EuroBonus-poäng

  • Behåll ditt nummer, vi hjälper dig!
  • Från 195:-/månad
  • Med eller utan bindningstid
  • Se priser & beställ
A3

Om oss

Namnet A3 är nytt (tidigare T3 och AllTele), men vi har mer än 15 års erfarenhet av att erbjuda bredband och mobiltelefoni till våra 200 000 kunder runt om i landet.


Frågor & svar


Det digitala livet är fantastiskt! Men på A3 tycker vi det är viktigt med balans. Lite mer tid tillsammans med de som är viktiga för dig slår alla filmer med katter på nätet, eller hur? Därför är vi glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder kombinationen trygga och säkra IT-produkter med möjligheten att resa, upptäcka och umgås! Det kallar vi livskvalitet i en digital värld.
När allt är igång efter beställning och första fakturan är betald får du först en massa poäng i välkomstbonus. Sedan får du nya härliga poäng varje månad under bindningstiden. Under tiden har du det bara bra med schysst bredband och mobiltelefoni och den smått oslagbara känslan av att vara med i A3-familjen.
A3 är en IT/telecom-fantast som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Vi levererar och knyter ihop pålitligt bredband, mobiltelefoni, IT-tjänster och hårdvara. Det har vi gjort sedan 2002, då under varumärkena T3, AllTele och IT Total Västernorrland.
Nej, du har möjlighet att välja mellan 0, 12 eller 24 månaders bindningstid. Vid köp av en mobiltelefon erbjuds endast 24 månaders bindningstid men ett abonnemang utan mobiltelefon går bra att teckna med 0 eller 12 månaders bindningstid.
Nej, det finns inga krav att köpa en mobiltelefon vid tecknande av A3 mobilabonnemang.
Självklart! EuroBonus-kampanjen gäller vid nybeställning av tjänster till kampanjvillkoren. Som befintlig kund kan man givetvis teckna ett nytt avtal med ny bindningstid osv och får då självklart ta del av kampanjen.
Det finns ingen begränsning i antal poäng man kan tjäna hos oss! Erbjudandet som ger maximalt antal poäng per abonnent är ett paket med bredband via fiber, mobiltelefoni och en ny smartphone. Detta ger över 28 000 poäng under 24 månaders bindningstid. Beställer man flera abonnemang delar vi såklart ut fler poäng, ju fler tjänster desto mer poäng!


Vad gäller för dig som företagskund?
Klicka här