Upptäck världen bortom datorskärmen genom A3 Företag och SAS EuroBonus

Fem användare med hela vårt tjänsteutbud ger er
200 000 EuroBonus extrapoäng*

Erbjudandet

Bredband

Bredband via fiber till ditt Företag
Hastigeter upp till 1000 Mbit/s
Snabb leverans!

Mobiltelefoni

Behåll nuvarande nummer, vi hjälper dig
Fastpris från 248:-/månad
Abonnemang med eller utan telefon.

A3 Växel

Få en bra och proffsig hantering av
din telefoni direkt i mobiltelefonen och
tjäna samtidigt EuroBonus

IT-Tjänster

Tjäna EuroBonus på Driftsäkra IT-tjänster
genom A3 som hjälper dig att uppleva
världen bortom skärmen

* I exemplet ovan är det fem användare där alla användare har A3 Växel mobil fastpris 50 Gb, Bredband 1000 Mbit, Nätverk som tjänst, Molnserver och fem Digitala arbetsplatser.

Jag vill bli kontaktad för att få mer information


Namnet A3 är nytt (tidigare AllTele och T3), men vi har mer än 15 års erfarenhet av att erbjuda Telekomtjänster och IT-tjänster till företag i Sverige.
Frågor & svar


Många av oss arbetar framför en skärm och det underlättar verkligen vårt arbetsliv med alla möjligheter detta skapar. Vi på A3 vill att ditt bolag ska ha så bra digitala möjligheter som möjligt. Vi erbjuder telekom och IT tjänster för att ta ansvar i den digitala världen. Däremot finns det en värld utanför det digitala som vi vill hjälp er att nå. Därför erbjuder vi EuroBonus till ditt företag på alla era mobil och bredbandsabonnemang.
När allt är igång efter beställning och första fakturan är betald får du först en massa poäng i välkomstbonus. Sedan får du poäng varje månad löpande under bindningstiden. Under tiden har du det bra med schyssta telekom och IT-Tjänster och den smått oslagbara känslan av att vara med i A3-familjen. Poängen landar på ett EuroBonus konto som du anger vid beställningen. Den personen som tar emot poängen måste ange detta i sin deklaration som en förmån.
Poängen landar på ett privat eurobonuskort och ses därför som en förmån. Poäng som används privat ska anmälas till det registrerade företagets löneavdelning. Läs gärna mer på skatteverkets hemsida.
A3 är en IT/Telecom-fantast som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Vi levererar och knyter ihop pålitligt bredband, mobiltelefoni, IT-tjänster och hårdvara. Det har vi gjort sedan 2002, då under varumärkena T3 och AllTele.
Självklart! EuroBonus-kampanjen gäller vid nybeställning av tjänster till kampanjvillkoren. Som befintlig kund kan man givetvis teckna ett nytt avtal med ny bindningstid osv och får då självklart ta del av kampanjen. Eller varför inte teckna nya tjänster via oss för att underlätta din digitala vardag!
Nej, det finns inga krav att köpa en mobiltelefon vid tecknande av A3 mobilabonnemang.
Det finns ingen begränsning i antal poäng man kan tjäna hos oss! Du får poäng för varje tjänst som omfattas av erbjudandet. Är ni fem användare som har A3 Växel med 50 GB och bredband via oss på A3 får du under en 36 månaders bindningstid maximalt 104 600 poäng. Såklart kan man ha fler användare än så och då blir det fler poäng. Kontakta våra säljare så hjälper de er att ta fram ett förslag!