VIDGA DINA VYER MED A3 & SAS

Hos oss får du 15 000 EuroBonus Extrapoäng när du blir kund + nya poäng varje månad. Se mer av världen som kund hos A3.

Se erbjudandet

BredbandTjäna upp till 25 200 poäng

 • Välj valfri hastighet, och bindningstid
 • Ett riktigt bra bredband, som tar dig
  utanför skärmen
 • Se priser & beställ

Mobiltelefoni Tjäna upp till 13 200 poäng

 • Behåll ditt nummer, vi hjälper dig!
 • Från 129:-/månad
 • Med eller utan bindningstid
 • Se priser & beställ

Mobilt bredband Tjäna upp till 13 200 poäng

 • Trådlös router medföljer!
 • Välj mellan 40, 100 eller 200 GB.
 • Ta med bredbandet till sommarstugan!
 • Se priser & beställ

Erbjudandet gäller endast begränsat antal beställningar. Beställ nu för att inte missa din nästa resa!
#bytoperatör


Frågor & svar


Det digitala livet är fantastiskt! Men på A3 tycker vi det är viktigt med balans. Lite mer tid tillsammans med de som är viktiga för dig slår alla filmer med katter på nätet, eller hur? Därför är vi glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder kombinationen trygga och säkra IT-produkter med möjligheten att resa, upptäcka och umgås! Det kallar vi livskvalitet i en digital värld.
När allt är igång efter beställning och första fakturan är betald får du först en massa poäng i välkomstbonus. Sedan får du nya härliga poäng varje månad under bindningstiden. Under tiden har du det bara bra med schysst bredband och den smått oslagbara känslan av att vara med i A3-familjen.
EuroBonus är ett medlemskap via SAS EuroBonus där du tjänar poäng som du kan använda till flygresor, hyrbilar eller andra saker. Poängen kan tjänas in via SAS EuroBonus partners. Sedan februari 2018 är A3 en stolt partner till SAS EuroBonus.
Är du inte medlem måste du registrera dig för att få ett EuroBonus nummer. Det gör du via denna länken. När du har ett EuroBonus nummer kan du beställa en tjänst hos oss via vår SAS Eurobonus-kampanj. Länken hittar du här
Nej, du har möjlighet att välja mellan 0, 12 eller 24 månaders bindningstid.
Självklart! EuroBonus-kampanjen gäller vid nybeställning av tjänster till kampanjvillkoren. Som befintlig kund kan man givetvis teckna ett nytt avtal med ny bindningstid osv och får då självklart ta del av kampanjen.
Det finns ingen begränsning i antal poäng man kan tjäna hos oss! Erbjudandet som ger maximalt antal poäng per abonnent är ett paket med bredband via fiber . Detta ger över 25 200 poäng under 24 månaders bindningstid. Beställer man flera abonnemang delar vi såklart ut fler poäng, ju fler tjänster desto mer poäng!
Alla kampanjer är begränsade till antal eller datum och det framgår i kampanjen. Bonuspoängen skiljer sig mellan kampanjerna, och det är tydligt kommunicerat vad som gäller för varje specifik kampanj. Du ser klart och tydligt vilken kampanj som gäller här på sidan med uppdaterat antal välkomstpoäng och poäng per månad.


Vad gäller för dig som företagskund?
Klicka här